Ez itt a nem hivatalos Nike blog.

Nike blog

Nike blog

Steve Jobs tanácsa Mark Parkernek

2010. április 26. - angelday

Mark Parker (aki a Nike jelenlegi elnök-vezérigazgatója 2006 óta) érdekes beszélgetésbe került Steve Jobsszal. Ismeretes ugye, hogy a két cég összeforgácsolódott a Nike+ termék kapcsán, eredetileg ugyanis az Apple iPodokhoz készültek a Nike+ chipek és cipők.

Nos, Steve felhívta Mark Parkert nem sokkal az után, hogy Parker elfoglalta 2006-ban a székét, és nagyjából a következőt mondta neki: "Remek termékeket készítetek, a Nike az egyik legjobb a világon."

Mark megkérdezte, hogy volna-e számára valami tanácsa. Steve annyit mondott, hogy "Tulajdonképpen van. Koncentráljatok a jó dolgokra, a vackokat meg dobjátok ki." — Ennyi. Mark várta volna, hogy a hatásszünet után Steve elneveti magát, vagy ilyesmi, de nem történt semmi más.

Mark is elismerte, hogy tulajdonképpen igaza van, bár nem derült ki, hogy pontosan mire gondolt Steve, vagy Parker. Mindez ebből a rövid videóból derül ki, ami néhány nappal ezelőtt került rögzítésre a Fast Company "Invitation Uncensored" konferenciáján.

A bejegyzés trackback címe:

https://nike.blog.hu/api/trackback/id/tr41954176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vonatosi Márió · http://konzervatorium.blog.hu 2010.04.27. 09:58:58

Csak annyi, hogy a president & CEO az elnök-vezérigazgató, ami azért nem egyenlő az ügyvezető igazgatóval (managing director).
Amúgy tök jó.
süti beállítások módosítása