Ez itt a nem hivatalos Nike blog.

Nike blog

Nike blog

Merj kérdezni a Nike-tól!

2008. november 11. - angelday

Kedves emberek! Ugyan nem volt ez hangsúlyozott eléggé, de ezt a blogot a Nike munkatársai, termék managerei, marketingesei (marketing igazgatói! regionális IGAZGATÓI, akik nem is beszélnek magyarul!) olvassák. Ebből az is következik, hogy nyugodtan, bármelyik postban feltehető nekik kérdés, észrevétel, vélemény, kommentár. Nem sokkal azután, hogy elindult a BLOG, kaptam egy levelet:

Van e neked a Nike fele barmi olyan kontaktod aki 100%os bizonyosaggal meg tudja nekem mondani hogy a ceg magyar arukeszleteben talalhato e 49-50 kozotti meretben cipo

Sajna kibaszottnagyra nottek a labaim, es nemkapok cipot soha sehol semmit....

Halam orokke uldozni fog

El is küldtem a kérdést a megfelelő személynek, aki nem más, mint a MarsLakó (DaMartian), alias Johny:

Ezen az általam egyszerű eszközökkel fényképezett tegnapi képen épp megpróbál bekoncentrálni. Ő mindenre tudja a választ, így erre is fejből írja:

Elméletileg tudunk reportot lekérni róla, hogy bolt szinten rendelt-e valaki ekkora méretet (kevés esélyt látok rá) Viszont gyártunk ekkora cipőt, tehát ha talál egy olyan kis boltot (tehát nem plazában lévő márkaboltot) ahol a tulaj a boltban van (pl. Spuri) akkor ő be tudja rendelni, hiszen ez neki plusz biznisz. Így látatlanban azt mondanám, hogy az Outletben Biatorbágyon egészen biztosan van ekkora cipő, ezenkívül ahol még esélyes az a Basketball World a Duna Plazában, illetve az Óriás Shop a Czobor utcában.

Mivel közérdekű, kiszerkesztettem ebédszünetben egy postba. Ha esetleg valaki sikerrel jár, írja már be ide a hozzászólásokba, hogy mit sikerült, köszi.

A bejegyzés trackback címe:

https://nike.blog.hu/api/trackback/id/tr64763413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsulájka 2009.01.21. 11:38:32

Sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy miért nincs legalább a nike sportband-hez olyan software, ami futtatható lenne linuxon, vagy legalább azt hagyná, hogy egy windows emulator-ral futtatni lehessen. azt még megértem, hogy az ipodhoz nincs, és feltételezem a sportband esetében is hasonló, mac vs linux szembenállásról lehet szó, mindenesetre elég zavaró, mert nekem pl nincs windows a gépemen, mert mindig vírusos lett a szerencsétlen 2 napnyi netezés után, hiába volt tűzfalam, így váltottam, de most meg mindig más gépéről kell feltenni a futós eredményeimet. a nike nem szándékozik tenni valamit ez ügyben? (lehet, hogy csak én vagyok az egyetlen ilyen jellegű problémás eset, akkor bocsi, de azért érdekelne a dolog)
köszi!

angelday 2009.01.22. 09:39:27

Nem készítettek rá, mert nem akarnak. Az Apple a saját platformját nyomja ebben a tekintetben, a Mac-et.

Sajnos valóban más gépről kell feltenned, esetleg valami virtualizált Windows példányt érdemes futtatni kompatibilitási okok miatt. Én például ezt teszem.

Esetleg a Nike üzletben levő iMac terminálokat tudom javasolni, mint ingyenes megoldást. Persze ennél egyszerűbb egy Windows PC-t keríteni.

Dani_ 2009.01.29. 15:12:17

Sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy Nike XLR8 Timing Systemhez hol lehet hozzájutni

www.eastbay.com/promo/default.cfm?promoId=5001647

eddig ha valami kellett eastbayről rendeltem, de egyrészt úgy látom most ott is elfogyott, másrészt amikor volt, akkor sem voltak hajlandóak ezt valamiért amerikán kívülre szállítani

köszi

DaMartian 2009.01.29. 17:26:43

A tengerentúli piac sokkal nagyobb, mint az európai, emiatt az árukínálat is szélesebb. A Nike termékeinek csak egy töredéke az, ami a mi régiónkban megjelenik. A SPARQ tréning egy fantasztikus dolog, az egyesült államokban sikerrel alkalmazzák, de nálunk még ismeretlen. Ennek megfelelően az ehhez kifejlesztett felszerelések sem kaphatóak nálunk. Sajnos ha ilyen dolgok érdekelnek, abban a magyarországi képviselet sem tud segíteni, mert mi sem jutunk hozzá, így jelenleg marad az e-Bay és az internet..

Dani_ 2009.01.29. 21:04:08

Igen sajnos észrevettem, hogy itthon csak töredéke elérhető a termékeknek, SPARQ ból eddig rövidnadrág volt az egyetlen, amit itthon is láttam:D de a többit legalább internetről lehetett rendelni, ezt viszont valamiért nem.. most meg mintha teljesen eltűnt volna a piacról

várható egyébként, hogy európába is hoznak SPARQ termékeket? szerintem is szuper, nem értem miért nincs

dzsulájka 2009.03.23. 23:35:53

Sziasztok!

Lehet, hogy ez inkább Futóblogba illő kérdés volna, mindenesetre ide írom, ha nincs jó helyen, akkor szóljatok, próbálkozok vele máshol. Szóval: január óta van iPodom, és használom a Nike+t, de megragadtam elég amatőr szinten. Pl. nem értem, és nem is nagyon találtam leírást sehol arról, hogy pl a powersong mikor/hogyan kapcsol be? Illetve azt látom, hogy lehet a nikeplus.com-on edzéstervet beállítani magadnak. De ezt fel lehet tölteni valahogy az iPodra, hogy az is tudja, hogy aznap aktuálisan menyit kéne futni?
Egy szó mint száz: kellene nekem egy középhaladó Nike+ gyorstalpaló (akár angolul is jöhet, csak legyen).
Köszi!

angelday 2009.03.30. 12:15:56

@dzsulájka: az iPododon lesz egy Nike+iPod menü, ha rádugod az adóvevőt (ez is a két elemű csomag része, amit vettél a boltban). Ezen belül van egy PowerSong rész, ott tudod kiválasztani a számot a meglévők közül, amik az iPodon vannak. Amikor futsz, akkor hosszan kell lenyomva tartani a középső gombot az iPodon és akkor jön a PowerSong.

angelday 2009.03.30. 12:18:00

Egyébként itt a 4,6 megás PDF, ha pontosabban is érdekel:

manuals.info.apple.com/en/Nike_+_iPod_User_Guide.pdf

Parser 2009.04.02. 15:05:53

Sziasztok!

Nem tudjatok veletlenul, lehet-e meg kapni Nike+ sport bandet? Ha igen, hol tudnam megvenni? Az iPod vhogy nem az en vilagom.
Kosz.

marcsa1 2009.04.10. 22:56:21

KŐSZI A GYORS VÁLASZT .ITTHON MÉG NINCS A MODELL ÁLLITÓLAG. AMERIKAI ISMERŐSEIM KERESTÉK NIKE ÜZLETBEN ÉS OTT MÁR KIFUTOT MODELL.CSAK MEGJEGYZEM 2008 ŐSZÉN JELENT MEG.

andriskás 2009.11.06. 21:40:01

Sziasztok!Érdekelne hogy hol lehet olcso mercurial vaporokat rendelni az 53 ezres falytából!! tudtok segíteni?? köszönöm!

dugo52 2010.03.13. 11:14:06

sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy van-e honlapja a hazai nike marketinggel foglalkozó egységnek?

angelday 2010.03.13. 17:33:28

@dugo52: nincs központi honlapjuk. Ide felteheted a kérdésed nyugodtan, el fogják olvasni.

dugo52 2010.03.14. 11:25:04

@angelday: Köszönöm szépen a választ!

dugo52 2010.03.14. 11:27:18

csak azt szerteném megtudni igazából, hogy van-e a nike-nak valamiféle junior marketing programja, vagy hogy van-e reális lehetőség bekerülni mint junior marketinges?

wombat16 2010.03.17. 13:15:32

dugo52: Sajnos mostanában biztosan nincs, pedig szükségem lenne még emberre, de jelenleg létszámstop van. Júniustól szeretnék legalább egy gyakornokot, de fizetést például csak a törvényben előírt minimális szinten tudok biztosítani, ami nomen est omen, tényleg minimális...

dugo52 2010.03.17. 23:13:40

@wombat16: Szóval először is köszönöm a választ! Azért kérdeztem ilyeneket mert én(Zsolt) most kezdtem el a marketing msc szakot Gödöllőn és mivel az óráim jó része tömbösítve van két napra ezért munkát keresek a tanulás mellé, persze nem elképzelhetetlen a teljes munkaidő sem és akkor a suli levelezőn, de ez még nem aktuális. Azért írtam nektek mert nagyon érdekel a sport és minden ezzel kapcsolatos dolog, meg persze a marketing az amit munkaként elképzelek magamnak. Szóval ez így egybevágott ezen a blogon. Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerült,csak szerettem volna érthető lenni…szép napot!

aagica 2010.03.24. 18:07:57

Vettem a férjemnek karácsonyra egy Nike Sportbandet. Eddig kb. egy hónapot hordta, valamelyik nap észrevette, hogy van egy kis repedés a számlapon, aztán szépen végig végigrepedt rendesen. Visszavittük a Hervisbe, ott azt mondták, biztos odaütötte valamihez, ők nem cserélik ki, most megy a Kermibe.
Kérdésem: még ha oda is ütötte volna (amit állít, hogy nem történt), akkor normális, hogy ennyit bír az óra?
Persze bízunk a pozitív eredményben, de ha nem, akkor hová forduljunk?

dugo52 2010.03.25. 22:39:17

sziasztok! megint én vagyok...
beszéltél nekem korábban erről a gyakornoki állásról, és hogyha külsenél nekem valami konkrétumot a jamalxy@freemail.hu e-mail címre, akkor azt nagyon megköszönném és esetleg és pedig elküldhetném az önéletrajzomat.
üdv.: zsolt

angelday 2010.03.26. 10:15:27

@aagica: attól is függ, milyen erővel és szögből ütötte oda. Alapvetően nem "eldobós" a termék. Én mindenképpen a kereskedelmi egységgel próbálnám elintézni a dolgot.

steke 2010.04.14. 18:40:04

sziasztok! nike air force fehér magas (mid),
valamint nem magas (low) cipőt 42-es, vagy 43-as méretben szegeden,vagy ha itt nem,akkor hol lehet kapni?! köszi a segítséget,további szép napot! steke

adrkati 2010.05.25. 22:00:52

Sziasztok!

Vettem februárban a lányomnak 10eft-ért egy Nike cipőt, melynek talpa 3 hónap nem folyamatos hordás mellett elvált a felsőrésztől. A fogyasztóvédelmi törvény úgy szól, hogy jogos panasz esetén a vásárló választhat, hogy a javítást vagy a cserét kéri, azzal a kikötéssel, hogy választása nem okozhat aránytalan többletköltséget az eladónak. Nevezetesen ha vmi javítható 2eft-ból, akkor nem kérheti a 10eft-os cserét. Magyarul egy "nesze semmi fogd meg jól", úgyis a javítás jön ki mindig győztesen és ebbe a kereskedők persze bele is kapaszkodnak. Ezen kereskedői hozzáállás jogi hátterét természetesen értem, erkölcsileg, üzletpolitikailag viszont meg vagyok rökönyödve a Nike-on. Azért vesz az ember ennyi pénzért ilyen cipőt, mert minőségi terméket szeretne a magáénak tudni. Ezért nagyon nem jó szájízzel tér be a boltba a vevő reklamálni a sérült cipője miatt és még rosszabb szájízzel távozik ha reklamációja esetén a problémáját ragasztgatással, varrogatással stb próbálják megoldani....

DaMartian 2010.05.28. 12:17:50

@aagica: milyen volt a SportBand? A számlap sötét alapon világos, vagy világos alapon sötét??? Ez eleve sokmindenre választ adna.
De mindettől függetlenül ha jól tudom (és szerintem jól tudom) a kereskedő (eladó, boltvezető, tulajdonos stb.) NEM jogosult véleményt formálni a reklamáció alaptalanságáról! Tehát ő nem mondhatja azt, hogy "Biztos odaütötte valamihez" a minimális törvényben előírt kötelessége, hogy szakértővel megvizsgáltatja!!! Csak alaposnak nyilvánított esetben dönthet úgy, hogy a termék bevizsgálása nélkül kártalanítja a vevőt (ha egyértelműen látszik, hogy a vásárlónak igaza van)

DaMartian 2010.05.28. 13:52:41

@adrkati: Bár a felháborodásod érthető, azért néhány dolgot tisztába kell tenni ezzel kapcsolatban. 1. a törvényi szabályozást nem a Nike hozza, hanem a jogalkotók, és minden márkára és cégre érvényesek. Nem hiszem hogy jogos az üzletet amiatt hibáztatni, hogy betartja azt. Legtöbbször az eladó (aki alkalmazott) ráadásul ha akarna sem tehetne semmit, hiszen nincs ilyen jogkörrel felruházva, tennie kell, amit a főnöke mond. Amúgy az általad is említett jogszabályra sajnos éppen azért volt szükség, mert sok vásárló sportot űzött abból, hogy 5-5 és fél hónapos cipőket mondvacsinált indokokkal rendszeresen visszavittek és cserét követeltek (ezt több éves bolti tapasztalattal mondom) így ez a szabályozás valamennyire az üzleteket védi, míg a fogyasztó jogos panaszát is orvosolja. Ezzel együtt a bolt (ha látja hogy a reklamáció megalapozott) dönthet úgy, hogy saját költségére kártalanítja a vevőt, hogy az ne legyen elégedetlen. De ehhez a döntéshez sincs a márkának vagy márkaképviseletnek köze (sem beleszólása) hiszen (legalábbis a Nike esetében) az összes kereskedelmi egység a Nike-tól független magánkézben van, ezért tulajdonképpen nem a Nike-n vagy megrökönyödve, hanem xy üzleten, mert a Nike-nak ehhez nincs köze. Sajnos a nem megfelelő kiszolgálás vagy panaszkezelés esetén mégis a Nike-t minősíti a fogyasztó, hiszen (ahogy valószínűleg Te sem) ők sem tudják ezt.
Hibás termékek mindig voltak és mindig lesznek, hiszen emberek gyártják őket, akik hibázhatnak. De hogy jobban érthető legyen, egy szélsőségesebb példa jól mutatja, miért nem lehet az aránytalan töbletköltséggel járó kártalanítást kérni: ez olyan, mintha vennél egy autót, amiben rossz egy alkatrész (pl. akkumulátor) és annak a cseréje/javítása helyett egy új autót szeretnél... Érezhető hogy nem lenne jogos az igény ugye? Hasonló a helyzet a cipőkkel is. Mivel lényegesen kevésbé bonyolult (és javítható) mint egy műszaki termék vagy autó, így eleve nagyon kevés az olyan panasz, ami javítható (a talpleválás talán az egyetlen) de jogos, hogy ilyen esetben először ezzel kell próbálkozni. Amúgy a cipész ugyanazt a ragasztást használja, amit a gyárak, ergo a későbbiekben a javított cipőnek ugyanolyan jól kell működnie, mint előtte, és akkor nincs több ok panaszra. Amennyiben viszont a cipő ugyanott szétjön újra, akkor egyértelművé válik, hogy a javítás nem megoldás, és ekkor már automatikusan lehet kérni a cserét vagy pénzvisszafizetést. Ez a jó hír : )

adrkati 2010.05.29. 09:29:09

DeMartian:

Az hogy az említett problémához a Nike-nak nincs köze picit kétlem. Az a magánkézben lévő bolt az adott helyen, hiába magán attól még a Nike-ot képviseli, tehát akkor és ott ő maga a Nike. Továbbá azt gondolom (de csak gondolom), hogy ha minőségi hiba miatt cserélne egy terméket az adott kereskedő, annak ellentételezését kérheti az ő beszállítójától. (Legalábbis más profilu boltoknál ez így van) Magyarul ha maga a Nike azt az üzletpolitikát közvetítené a kereskedők felé, hogy a jó image megőrzése érdekében a hibás termékekkel ne kukacoskodjanak, cseréljenek automatikusan, mert ezt ők gyártói hatáskörben úgy is kompenzálják feléjük, máris láthatjuk, hogy igenis van felelőssége a Nike-nak. Az hogy a törvényeket nem ők hozzák és hogy ezeket betartják, evidens. Azért is írtam, hogy jogszerűen nem lehet beléjük kötni. Itt egyszerűen az emberi jóérzésemet bántotta ez az egész, illetve az értetlenségemet váltotta ki üzletpolitikailag, valószínű azért, mert az elmúlt években más cipők esetén más boltokban egyáltalán nem akartak javítgatni semmit ha problémám volt, hanem cseréltek egyből. Ebből adódóan egy ettől eltérő attitűd picit meglepett, pláne egy minőséginek mondott márka részéről. Ezek után persze elgondolkodtatott, hogy a későbbiekben ragaszkodjak-e a Nikehoz. Egyszerűen azért, mert nehezemre fog esni kiadni ennyi pénzt úgy, hogy a minőségében csalódnom kellett és ennek "orvoslásában" meg pláne. Akkor inább kiadok más márkáért ennyi pénzt, hátha az legalább nem megy szét 3 hónap alatt.

ujjvédő 2010.06.13. 17:46:16

Sziasztok!

Légyszi segítsetek! Hol lehet Nike ujjvédőt venni? ( Finger Sleeves ) Egyszerűen eltűnt az országból már mindenhol kerestem. Az üzletek szerint rendelni sem lehet. Egy régi sérülés miatt nagyon fontos lenne, számomra a mindennapi létezés hozzátartozója. Köszi!

DaMartian 2010.06.15. 22:24:51

Kedves adrkati, hiába kétled, tényleg nincs hozzá köze. Amiket leírtál csupa feltételezés és "én így gondolom" típusú megjegyzés. De igazából nem tudod hogy működik a dolog mechanizmusa, és miért nem lehetséges hogy úgy történjenek a dolgok, ahogyan leírtad.
Ez épp olyan, mint amikor egy magyar valami szégyenleteset tesz külföldön, és azt gondolják miatta, hogy akkor minden magyar ilyen, pedig nem az ország tesz rosszat, hanem az egyén, nem az egész ország rossz, hanem az adott ember. Itt sem a forgalmazó a bűnös abban hogy így jártál, hanem a bolt, aki nem úgy kezelte a helyzetedet ahogy elvártad volna. Az üzletek megveszik az árut a gyártótól, ami azután már az ő tulajdonuk. Tény, hogy a fogyasztó szemében ők képviselik a márkát így sajnos valóban előfordul hogy egy világmárkához méltatlan módon szolgálnak ki vásárlót vagy reagálnak egy reklamációra. Ismerek olyan tulajt, aki pontosan a megfelelő üzletpolitika miatt akkor is kártalanítja a vevőt, ha a reklamációt nem ítélik jogosnak, de nem lehet elítélni őket akkor sem ha ezt nem teszik meg, hiszen ez nekik veszteség. Az ő döntésük, hogy a vásárló veszteségét így saját zsebre átvállalják-e, de ebbe a forgalmazónak sem pro sem kontra beleszólása nincs, hiszen a reklamáció kezelését jogszabályok határozzák meg. A kereskedők és a forgalmazó közötti kapcsolatot szintén jogszabályok és szerződések határozzák meg. Természetesen van kártalanítás, amelyek folyamata ki van dolgozva és az esetek legnagyobb részében működik is. Vásárlóként megértem hogy ez most számodra hátrányosnak tűnik, de pont azért van a "kukacoskodás" mert rengetegen visszaélnének azzal, ha szó nélkül cserélne mindenki mindent (a boltokból kismillió ilyen sztorit hallok, tehát nem véletlenül lett így kitalálva a rendszer)
Szerencsétlen dolog, hogy épp hibás terméket fogtál ki, és hogy az adott üzlet nem úgy állt hozzá ahogyan szeretnéd, de ez igazából a boltot minősíti (nem tudom kizárólag Nike-t árult-e vagy más márkát is) gyanítom bármilyen más márkáról lett volna szó ugyanígy jártak volna el. Szíved joga legközelebb más márkát választani, de véleményem szerint semmivel nincs kisebb esély sem arra hogy tovább fog tartani, sem arra, hogy máshogy fogják kezelni az esetleges reklamációt (mert a rendszer ott is pont ugyanúgy működik)

DaMartian 2010.06.15. 22:28:49

@ujjvédő: együttérzek Veled! Hozzád hasonlóan nekem is napi szükséglet az ujjvédő, ha tudtam volna hogy kiveszik a vonalból, vettem volna egy dobozzal... De sajnos ez a helyzet, egy ideje valóban már nem rendelhető..
Remélem előbb-utóbb rájönnek és visszahozzák, addig is talán Outletekben vagy Hervisekben érdemes próbálkozni talán ott még maradt belőle (én utoljára 3 hónapja még Hervisben találtam pár csomaggal, meg is vettem az összeset : )

dugo52 2010.09.14. 22:57:45

Sziasztok!
szeretném megkérdezni hogy mostanában nem indul e a Nike-nak valamiféle junior programja?

dugo52 2010.09.14. 23:07:34

Sziasztok! szeretném megkérdezni hogy nem indu-e valamifajta junior program a hazai Nike-nál?

DaMartian 2010.09.20. 11:53:34

@dugo52: nem nagyon értem, hogy itt pontosan mire gondolsz? Ha kifejted, utána lehet nézni a válasznak.

dugo52 2010.09.21. 00:17:19

sziasztok!
azért kérdezem, mivel én most végzem a marketing msc-t a Szent István Egyetemen, Gödöllőn. már korábban is kérdeztem ezt(még nyár elején) és azért volt csak ilyen lényegretörő, talán kicsit zavaros is.
azt szeretném megtudni hogy egyáltalán létezik-e ilyen lehetőség gyakornoki állásra, vagy hogy mit kell tenni ennek érdekében, hol kell jelentkezni, mik a feltételei, stb.?
remélem valamivel érthetőbben sikerült fogalmaznom...és előre is köszönöm a választ! szép napot!

dugo52 2010.10.07. 23:26:45

Sziasztok!!Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy szerintetek hol van Budapesten a legnagyobb választékban (45-ös méret, típus) kosaras cipő? vagy egyáltalán hol lehet kapni Budapesten?
köszi a választ!
szép napot nektek!

DaMartian 2010.10.28. 23:18:33

@dugo52: Küldj privát levélben önéletrajzot a gyakornoki témában elérhetőséggel.

Kosárcipőből legnagyobb kínálat: Basketball World - Duna Plaza

kernya10 2011.04.22. 14:28:22

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni.

Ismerek egy lányt, aki 12 éve karatézik. Többszörös magyar bajnok, és Európa-bajnok és még rengeteg nagy eredményt ért már el. Mindezt szponzorok és támogatók nélkül tette. Az Eb-re való kiutazást is saját zsebből kellett fizetnie. Úgy gondolom ez elég méltánytalan és elszomorító. Ráadásul a Vb-re anyagi okokból nincs lehetősége kiutazni.

Szeretnék szponzorokat szerezni neki és úgy gondolom a Nike megfelelő lenne, hiszen sok sportolót támogat, ez a lány pedig egyértelműen a legjobbak között van.

Ha meg tudnátok adni annak a személynek az e-mail címét aki a Nike szponzorálásairól dönt nagyon hálás lennék. Így tudnék küldeni neki egy részletesebb eredménylistát és kérhetném a segítségét.

Válaszotokat előre is köszönöm.

leilana 2011.06.24. 13:19:24

Sziasztok!

Az alábbi gondom lenne: kb. most lesz 2 éves a sportband-em, és a kijelzőjén lassan nem tudom elolvasni mit mutat. A pixelek (ha egyáltalán azok) egy része szerintem kimúlt. Lehet, hogy beázott a Coca-cola futónapon a hatalmas esőben? Viszont az volt a papírjában annak idején, hogy vízálló. Szóval mit lehet vele tenni?
A választ előre is köszönöm!

angelday 2011.06.24. 13:27:54

@leilana: két évessel már sokat nem fogsz tudni kezdeni, a garanciális idejéből egészen biztosan kifutott.

Szponzorációval kapcsolatban nincsenek információim, de annyit mondok, ha nem foci, vagy futás, akkor esélytelen, itthon csak ezt a két sportot támogatják.

anyunya 2011.07.21. 22:28:20

Sziasztok!
Most találtam ezt az oldalt, remélem tud rajtam valaki segíteni. A fiam kosarazik, és hát "eszi" a cipőpet. 2010. decemberében vettünk neki Londonba a Foot Loocker-be nike cipőt, és sajnos az egyik szétdurrant, kiment belőle a levegő. Itt Pesten nehéz 49. méretű kosaras cipőt venni. Most éppen Londonból várjuk az új cipőt, viszont szeretném ennek a tönkrement cipőnek a garanciáját valahol érvényesiteni. A Váci utcában található fott loocker boltban nem voltak nagyon segitőkészek, pedig ott hagytam volna nekik 35 e Ft-ot egy újabb cipőért, de 49. méretű nem volt, és nem mutattak hajlandóságot arra sem hogy esetleg rendelnének. Szóval kellene egy cim ahova visszaküldhetném reklamációra a szétdurrant cipőt és egy másik ahol vehetnék ilyen méretű cipőt. Előre is köszönöm.

zozo005 2011.07.24. 06:58:40

Sziasztok.
Kérdésem, pénteken vettem egy nike+sportban.t nagyon jó. de nincs hozzá magyar nyelvű használati. csak én nem találok? ha van valakinek elküldené nekem, vagy honnan tudok letölteni?
előre is köszönöm

anyunya 2011.07.26. 18:21:01

Sziasztok!
A 07.21-én küldött kérdésemre nagyon várom valakitől a választ.

angelday 2011.07.26. 22:00:23

@anyunya: attól tartok, hogy a vásárlás helyén kell érvényesíteni így vagy úgy a dolgot. (Én nem vagyok egyébként kompetens a dologban, de valószínűsítem.)

@zozo005: keress rá a neten a PDF-re.

Ancsus88 2011.07.29. 19:30:09

Sziasztok!
Érdekelne, hogy "Finger Sleeve" kosaras ujjvédőt MIÉRT NEM LEHET KAPNI SEHOL???? Nagyon fontos lenne... Hogy tudnék beszerezni ilyesmit? Kérlek válaszoljatok! Köszi

Vegyi Ali 2011.10.09. 18:40:50

Sziasztok, kapható nálunk a Nike+ Tom-Tom GPS sport watch?
süti beállítások módosítása