Ez itt a nem hivatalos Nike blog.

Nike blog

Nike blog

Váci utca 28.

2008. november 11. - angelday

Új Nike bolt nyílt a Váci utcában. Arról a Váci utcáról van szó, ami mindig is ott volt, csak soha nem merészkedtünk be, mert tele van idegen nyelven beszélő, a magyar valóságban elbújni kívánó, szörnyen természetesen viselkedő turistával. Szerintem évek óta nem jártam ott, rengeteg új üzlet nyílt azóta, köztük egy kétszintes Nike. A Ferenciek tere felöli oldalon van, rögtön a "régi" utca elején.

Az alapvető problémám az szokott lenni, hogy mindig olyan kiskereskedelmi egységekbe jutok el, aminek Nike Women logója van, így nem tudok magamnak vásárolni. Időnként felbukkanok tekebábu-szerűen valamelyik outletben is, de annak sincs sok értelme a méretben lezabált kínálat miatt. Ez az új bolt viszont jó, aki Nike sportszereket, vagy ruházatot akar vásárolni, ide menjen.

Rengeteg termék van, méretek, gazdagon felszerelt. Egy dolog, hogy sportok szerint is vásárolhatunk (ÉS VAN EGY PICI TENISZ SAROK IS!), másik dolog, hogy olyan modellek vannak, amiből én kapásból ötöt vittem volna magammal, köztük egy fehér street cipőt -- korrekt. Sajnos erre nem volt lehetőség, mert csak egy megbeszélés találkozópontja volt az egész, de ettől függetlenül végignéztünk mindent. Winkler például kiválasztott magának egy olyan fényes zöld (!) csukát, amilyet szerintem épeszű ember nemhogy nem vesz le a polcról, de még kézbe sem veszi. Ezen a képen látható a polcon, sajnos nem közeliben:

A bennem jó mélyre elásott Macintosh-nörd megállapította, hogy a boltban kiállított grafitszürke iMac még a régi, Tiger operációs rendszerrel szerelt. Ezt onnan tudom, hogy nem KIOSK módban futott a gép, és láttam a menü bar-t.

Milyen kár, hogy mindez csak a turistáknak adatik meg, nekünk más élettéren harcoló játékosoknak úgy kell felismernünk ezeket az összefüggéseket. Nem tudom, hogy ez lenne-e a cég Budapesti zászlóshajója, de egyszer érdemes elballagni a belvárosba, ha érdeklődünk a választék után.

A bejegyzés trackback címe:

https://nike.blog.hu/api/trackback/id/tr12762911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DaMartian 2008.11.11. 10:31:38

A tenisz sarok még hagyján, de van Jordan sarok is a magamfajta kosárfreakeknek, meg az iMac mellett egy szép futósarok.. Szóval nem csak pamutdzsogszit és strandpapucsot kereső vásárlók, hanem a sportolók számára is végre egy üzlet!

MARUSZ 2008.11.11. 10:41:45

Azt észre sem vettétek, milyen bomba csajok dolgoznak ott? :-))

DaMartian 2008.11.17. 14:23:01

Éljen soká a dicső és bölcs Angel-Salamon-Day! : )
Marusszal pedig egyetértek!
Tessék csak személyesen is meggyőződni róla, és jól bemenni a boltba!
süti beállítások módosítása