Ez itt a nem hivatalos Nike blog.

Nike blog

Nike blog

Leave Nothing

2008. december 12. - angelday

A brit Guardian átvette a GoViral 10-es listáját, melyben arra a kérdésre keresik a választ a szerkesztők, hogy melyik volt a legjobb 10 vírusreklám. A kilencedik helyre jutott David Fincher (Fight Club) rendezésében a "Leave Nothing" sorozat egyik darabja, ami két rivális NFL játékost mutat be. Annak idején már szanaszét csúsztunk ettől az anyagtól, de itt még nem mutattuk be. Ez az apropó viszont remek:

Akit érdekel a téma, Guy Ritchie rendezésében is megnézheti a Leave Nothing (ez is mekkora duma már, Leave Nothing) reklámszéria másik darabját (szerintem gyengébb). A helyzet az, hogy ezek a reklámok mutatják meg, mi az a nemzetközi színvonalú reklám. Döbbenetes, én magam is ilyeneket akarok készíteni. Kötetlenül, lazán, nagyvonalúan. Sírni van most kedvem. (via Addict)

A bejegyzés trackback címe:

https://nike.blog.hu/api/trackback/id/tr16819528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naked runner 2008.12.16. 02:09:22

hello Józsi,

kis kiigazítás: a másik leave nothing reklámot Michael Mann rendezte, Guy Ritchie a take it to the next level jeligéjű focis reklámot rendezte, amit mostanában nyomattak is tv-n.

almee 2008.12.16. 23:14:28

zseniális mind a kettő, de nekem is talán a Fincher-féle tetszik jobban. Na, és a zene.

sylverdevil · http://sylverdevil.hdweb.info 2009.01.01. 19:36:29

na igen, a zene miben-kibenléte engem is vastagon érdekelne

angelday 2009.01.01. 19:45:46

A zene a Jó, a rossz és a csúfból van, Morricone. Ez a szám pedig egy diszkó változata:

L'Estasi Dell Oro (Bandini Remix) by Ennio Morricone
süti beállítások módosítása