Ez itt a nem hivatalos Nike blog.

Nike blog

Nike blog

Nike.com az iPadon

2010. április 17. - angelday

Az április elején megjelent "jövő-eszköz", az Apple iPad platformra rengetegen készítettek dedikált weblap megjelenést és alkalmazást. Az Apple régi jó partnere a Nike, ő is elsőként jelentette meg a honlapját iPad-re.

Aki nem ismerné a deszkát, annak rövid bevezető: egy olyan lap, ami tudásában gyakorlatilag az okostelefon és a laptop közé pozicionált eszköz, amivel olvasgatni, videót nézni, netezgetni remekül lehet a hatalmas méretű érintőképernyőn. A tartalmat magát tartja az ember a kezében, érdemes egyszer kipróbálni, 110 ezer forint az ára, ha meg sikerül venni az USÁ-ban.

Végül a Nike megjelenése az új eszközön (ez már csak azért is érdekes, mert a Nike honlapjának túlnyomó része bizony Flashben készült, ami ugye nem fut a deszkán):

A bejegyzés trackback címe:

https://nike.blog.hu/api/trackback/id/tr641928903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása