Ez itt a nem hivatalos Nike blog.

Nike blog

Nike blog

Write the Future

2010. május 21. - angelday

Fantasztikus 3 perces reklámot készített a Nike a foci szezonra. Persze az összes A-listás sportolójuk szerepeltetése önmagában még nem jelent ízig-vérig reklámot, viszont a Wieden+Kennedy sokat bizonyított ügynökség és egy jó rendező (Alejandro G. Iñarritu — Babel) kifejezetten sikerre tud vinni egy egyszerű koncepciót is. A reklám:

Cristiano Ronaldo, Didier Drogba, Wayne Rooney, Fabio Cannavaro, Franck Ribery, Andres Iniesta, Cesc Fabregas, Theo Walcott, Patrice Evra, Gerard Pique, Ronaldinho, Landon Donovan, Tim Howard, Thiago Silva, és még a ping-pong asztal mögött Roger Federer és Kobe Bryant is feltűnik a színen egy elképesztő show keretében!

/via addict reklámblog

A bejegyzés trackback címe:

https://nike.blog.hu/api/trackback/id/tr202020170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2010.06.02. 09:37:44

sziasztok! ti mint nike guruk biztosan tudtok nekem segíteni. mi írjuk az új-zélandi vb-blogot, és érdekelne, hol lehet magyarországon új-zélandi focimezt beszerezni. egyedül a lion's sportot találtam a neten, de ott is erősen mérethiányosan, és 2007-es mezt árulnak csak.
előre is köszi a választ! (ha egy e-mail-t is dobnátok...)

DaMartian 2010.06.15. 21:47:56

@csavarhuzo77: Sajnálom, de Magyarországon tudtommal sehol. Nem akarom megbántani senki érzéseit, de szerintem nincs mit csodálni rajta. A kereskedők üzleti szempontokat szem előtt tartva alakítják ki az árukínálatot, így logikus, hogy a sokezer forintos mezből senki nem rendel be (főleg nem teljes méretsort) amikor ez az egész országban nullához közelítő számú embert érdekelhet... A sokkal népszerűbb portugál, brazil és holland mezek is csak néhány helyen kaphatók...sajnos... Ezzel együtt nekem nagyon szimpi Új-Zéland válogatottja, örültem a pontmentésüknek.
süti beállítások módosítása