Ez itt a nem hivatalos Nike blog.

Nike blog

Nike blog

2010 legvírusosabb márkái

2010. szeptember 10. - angelday

A "Viral Ad Network" a NewMediaAge-nek készít heti vírus-marketing összefoglalót és ezekből az adatokból most publikáltak egy igazán nagyszerű infografikát arról, hogy kik voltak 2010 eddigi legjobban működő márkái, kampányai. (Legjobb működés alatt a fogyasztók megosztási-hajlandóságát értjük, vagyis egy tökéletes mérőeszközét annak, mennyire tetszett valakinek egy reklám, vagy különben miért is osztaná meg?)

Hogy ez mitől lesz Nike blog releváns? Hát attól, hogy nézettségben a Nike "Write the Future" szupersztároktól hemzsegő foci VB kampánya lett a második legsikeresebb, viszont mind Facebook, mind Twitter megosztásban ez volt a legtöbbet megosztott reklám. A kutatás egyébként a Nike márkát hozta ki a legvírusosabbnak, amit innen Budapestről az új helyszínre költözött Nike irodából külön üdvözlünk.

Íme a Viral Ad Network infografikája teljes egészében:

A bejegyzés trackback címe:

https://nike.blog.hu/api/trackback/id/tr972286430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása