Ez itt a nem hivatalos Nike blog.

Nike blog

Nike blog

Cristiano Ronaldo az év focistája

2009. január 13. - angelday

A FIFA (nemzetközi futball szövetség) 1991 óta évente megítéli, hogy ki volt az év focistája. Idén a díjat a 23 éves portugál Cristiano Ronaldo kapta meg, a Manchester United szélsője.

A szerencsés nyertest a klubok edzői és csapatkapitányai egy szavazásos rendszerrel választják ki. Tavaly a brazil Kaká, tavalyelőtt pedig az olasz Cannavaro kapták meg a díjat. Legtöbbször eddig Zidane és a mára elhízott Ronaldo vitték haza (szám szerint mindketten háromszor), C. Ronaldonak ez az első díja, viszont tavaly már harmadikként végzett.

Ronaldot lehet szeretni és nem szeretni, erre a motívumra épül a Nike, az alkalomra készített apró reklámfilmje, amiben Rondaldót imádó és gyűlölő embereket vonultat fel. Kameó szerepben maga a Ferrari zúzó is megjelenik. (Ronaldót a Nike endorszálja.)

A bejegyzés trackback címe:

https://nike.blog.hu/api/trackback/id/tr60875436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása