Ez itt a nem hivatalos Nike blog.

Nike blog

Nike blog

PRODUCT (RED)

2009. december 16. - angelday

A Nike is csatlakozott a U2 frontembere által megálmodott "Product (RED)" márkához, amivel a "Global Fund"-ot támogatják az AIDS, tuberkulózis és malária elleni küzdelemben az Afrikai kontinensen.

A Nike speciális marketinget tervezett a programhoz való csatlakozáshoz, melyben híres focisták --

Didier Drogba (Chelsea), Joe Cole (Chelsea), Andrej Arsavin (Arsenal), Marco Materazzi (Inter Milan), Denilson (Arsenal), Lucas Neill (Everton), Clint Dempsey (Fulham) és Seol Ki-Hyeon (Fulham) képünkön nem ebben a sorrendben

-- szerepeltetése és támogatása mellett egy piros cipőfűzőt dobott a piacra, és az ebből származó bevételekkel támogatja a "Global Fund"-ot. Ezek mellett természetesen kiterjedt és átfogó marketing is a csomag része, melyből kiderül, hogy egy kis képzelőerővel a piros cipőfűzőből Nike logó (1), Afrikai kontinens (2) és foci labda (3) is formázható.

A sajtótájékoztatóról szóló videó megtekinthető itt (angol nyelvű):

Ennél tovább is fúrhatunk, a sajtótájékoztató csak a bevezetés volt, e mellett speciális marketing összegző lap és rengeteg online / offline aktivitás is készül az immáron folyamatosan futó kampány kiegészítőjeként: nikefootball.com/red

Magyarországon is meg lehet vásárolni ezeket a speciális piros cipőfűzőket három méretben egységesen 990 forintos kiskereskedelmi áron. (Tudom, hogy nem hiszi el ezt nekem senki, de én ma este az Allében vettem kettőt, egyébként érdemes elnézni oda, elég korrekt kis jól felszerelt Nike boltjuk van.)

A bejegyzés trackback címe:

https://nike.blog.hu/api/trackback/id/tr41602780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apachederzs 2009.12.27. 13:17:07

bizots mindegyiknek a U2 a kedvence...
lehet hogy énis veszek egyet..majd meglátom^^
süti beállítások módosítása