Ez itt a nem hivatalos Nike blog.

Nike blog

Nike blog

Sébastien Foucan adja az ívet

2010. december 01. - angelday

A parkour "street" stílus egyik megteremtőjével, Sébastien Foucannal készített remek szpotot a Nike. Egyáltalán nem új darab, de ezen a blogon még nem szerepelt és úgy gondoltuk, jó lehet egyszer ide is kitenni. Sébastient egyébként a "Casino Royale" James Bond film elején is láthattuk, ő volt az egyik "rossz" csávó, aki menekül.

Az, hogy mi elől menekül valójában ebben a szpotban Foucan, a hozzászólásokból derül ki, ha DaMartian elárulja. Van valami insider infója.

A bejegyzés trackback címe:

https://nike.blog.hu/api/trackback/id/tr302485651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DaMartian 2010.12.02. 11:06:18

Az épületekre felmászó, tereken, kerítéseken, padokon ugrabugráló parkourosokat a deszkásokhoz és a korisokhoz hasonlóan huligánokként kezelik és üldözik a rendőrök (lsd. Yamakasi film)... Ezt figurázza ki a reklám. Franciául a csirke (poulet) kiejtése (pulé) nagyon hasonlít a rendőrség (police) kiejtésére... A srác a reklámban tehát tulajdonképpen a zsernyákok elől szalad... Ez az angol fordításban (Angry Chicken) már nem jön át, de az ötlet szenzációs...
süti beállítások módosítása