Ez itt a nem hivatalos Nike blog.

Nike blog

Nike blog

Tinker Against The World

2010. július 27. - angelday

A '90-es évek Nike Air Max cipője annyira meghatározó és kultikus darab volt, hogy most elkészült a cipő új kiadása Air Max 90 Infrared néven, illetve limitált szériában tisztelgés-póló az eredeti tervező Tinker Hatfield előtt:

 

Egyes, nem hivatalos Nike csatornákat annyira beindított a dolog, hogy nővel és Air Max cipővel készítettek reklámot, amit szintén bemutatunk itt, de csak érdekesség képpen:

Persze ilyenkor a kérdés az szokott lenni, hogy a művésznő készített-e már ruha nélküli képeket. Nos, előre jeleznénk, hogy ennek a blognak nem profilja az ilyen jellegű tartalom ismertetése, viszont a művésznő nevét beütni a Google-be mindenki be tudja, a képkeresést szintén, ezért nem követünk el szentségtörést, ha azt most ide be is linkeljük.

(A Nike blog szerkesztője természetesen elhatárolódik a hanyatló nyugat ópiumától.)

A bejegyzés trackback címe:

https://nike.blog.hu/api/trackback/id/tr342179992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása