Ez itt a nem hivatalos Nike blog.

Nike blog

Nike blog

True City

2010. január 20. - angelday

A "Nike True City" iPhone alkalmazás érdekes koncepció: városokról kapunk "insider" információkat azt illetően, hogy hova érdemes menni múzeumba, klassz kajáldákba, érdekes helyszínekre. Geo-lokációs információn alapul a dolog, GPS koordináták alapján látja, hol járunk, és úgy adja vissza a javaslatokat.

Természetesen vannak benne "insider" Nike termék-dealek is, és az egész arra a belső tudásra van kifőzve, hogy egy városban a helyiek tudása átalában a legjobb (1), sokszor a saját városunkat sem ismerjük igazán (2). Ennél is tovább mentek a Nike marketingkommunikációs szakemberei, mert speciális információkat, terméklapokat és más érdekességeket is elrejtettek QR-kódok mögé (erről már írtunk itt), ráadásul kapunk olvasót is az ingyenes alkalmazáshoz.

Sajnos csak a UK iTunes boltban érhető el a szoftver. A marketing videót is érdemes megnézni: 

(via Adverblog via Craft)

A bejegyzés trackback címe:

https://nike.blog.hu/api/trackback/id/tr811687947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása